Yhteystiedot

Virkblad

Samoissa tiloissa toimii edelleenkin myös Virkblad


Meistä

Rengas- ja Vannemyynti Holmström Oy:n juuret ovat vuodessa 1999, jolloin huoltoliike Virkblad perustettiin. Vuonna 2018 Virkblad jaettiin kahtia osa-alueittain paremman laadun varmistamiseksi, ja näin Rengas- ja Vannemyynti Holmström Oy pääsee keskittymään täysin rengas- ja vannemyyntiin ja palveluihin, kun taas tuulilasihuollot jäivät Virkbladille.

Työntekijöitämme on ollut alalla jo vuodesta 1990 lähtien, ja vaikka yrityksemme kasvaa jatkuvasti, emme tingi kokemuksen tuomasta laadusta. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, seuraamme alan uusimpia julkaisuja ja tarjoamme asiakkaalle kattavaa tuotevalikoimaa. Tärkeimpiä arvojamme on paikallisuus, luotettavuus, vastuuntuntoisuus sekä asiakaslähtöisyys.

Sijaitsemme vanhalla tutulla paikalla Lohjan ytimessä, joten tulethan ihmeessä käväisemään!

Rengas- ja Vannemyynti palvelee

Ojamonharjuntien Rengas- ja Vannemyynti palvelee asiantuntevasti ja vaihtaa aina tarvittaessa autoon tai vaikkapa moottoripyörääsi uudet ja turvalliset renkaat alle.

Tiloissamme on myös rengashotelli ja tilaa esimerkiksi moottoripyörille talvisäilytykseen, mutta ole ajoissa kun kyselet tiloja – tilamme ovat rajatut.


Yhteystiedot

Ojamonharjuntie 6, Lohja
Toimisto 010 299 8500
Tom Holmström 010 299 8500
Ove Strömberg 050 475 4445

myynti(at)rengasjavannemyynti.fi
rengasjavannemyynti(at)gmail.com

Verkkosivun toteuttanut Snippet