Vannemerkkimme

Intohimomme: "Ajattomat, rehelliset tuotteet Ruhrin alueen sydämestä"
Pyrimme vetoamaan tuotteillamme - klassisemmilla ja minimalistisilla malleilla 14" sekä urheilullisilla ja aggressiivisilla malleilla, aina 22" asti.

Koivusen erikoisvannevalikoima tarjoaa vanteet mopo-, henkilö-, paketti- ja maastoautoihin sekä peräkärryihin kokoluokissa 13 - 20 tuumaa. Mallisto sisältää näyttäviä erikoisvanteita aina tummanpuhuvista vanteista hopean eri sävyihin. Automallikohtainen luettelo tarjoaa sopivat vanteet autoon kuin autoon.

Specialfälgar/Erikoisvanne tarjoaa asiakkailleen laajan vannemalliston joka sopii sekä perhe- että erikoisautoihin. Yritys on vuosien mittaan kasvanut yhdeksi merkittävämmäksi vannetoimittajaksi Pohjoismaissa. Specialfälgar on myös sitoutunut toimimaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti, ja pyrkii parantamaan vanteiden laatua jatkuvalla kehityksellä.

ALCAR Finland Oy takaa kattavan vannevalikoiman. Yrityksen jatkuva kehitystyö mm. järjestelmien, tuotevalikoiman, logistiikan ja markkinoinnin parissa on kasvattanut yrityksestä merkittävimmän maahantuojan vannealalla Suomessa.

Rengas- ja Vannemyynti palvelee

Ojamonharjuntien Rengas- ja Vannemyynti palvelee asiantuntevasti ja vaihtaa aina tarvittaessa autoon tai vaikkapa moottoripyörääsi uudet ja turvalliset renkaat alle.

Tiloissamme on myös rengashotelli ja tilaa esimerkiksi moottoripyörille talvisäilytykseen, mutta ole ajoissa kun kyselet tiloja – tilamme ovat rajatut.


Yhteystiedot

Ojamonharjuntie 6, Lohja
Toimisto 010 299 8500
Tom Holmström 010 299 8500
Ove Strömberg 050 475 4445

myynti(at)rengasjavannemyynti.fi
rengasjavannemyynti(at)gmail.com

Verkkosivun toteuttanut Snippet