Renkaan kuluminen

Renkaan kuluminen

Rengas kuluu ajossa, ja turvallisen ajon varmistamiseksi renkaat tulisi vaihtaa ennen kuin renkaat urat ovat liian kuluneet. Turvalliset renkaat kertoo kesärenkaiden kulumisesta:

"On huomattava, että kesärenkaan kyky vastustaa vesiliirtoa heikkenee merkittävästi jo paljon aikaisemmin kuin renkaat ovat kuluneet lain sallimaan minimiin. Yleistäen voidaankin sanoa, että 4 mm urasyvyys on maantienopeuksillamme eräänlainen kriittinen piste, jonka alapuolella renkaan turvallisuus sadekelillä heikkenee jyrkästi. Emme voi kuitenkaan aina valita keliä, jolla ajamme ja kaatosade voi yllättää milloin tahansa. Rengasala suositteleekin turvallisuuden nimissä vaihtamaan 4 mm urasyvyyteen kuluneet kesärenkaat uusiin."


Rengasmerkkimme

Intohimomme: "Ajattomat, rehelliset tuotteet Ruhrin alueen sydämestä"
Pyrimme vetoamaan tuotteillamme - klassisemmilla ja minimalistisilla malleilla 14" sekä urheilullisilla ja aggressiivisilla malleilla, aina 22" asti.

Michelin takaa renkailleen pitkän käyttöiän optimoidun pintakuvioinnin avulla. Uuden sukupolven suorituskykyinen kumiseos takaa jarrutuskyvyn märällä pinnalla sekä uudessa että kuluneessa renkaassa.

Falken hyödyntää uusimpia standardeja ja tekniikoita jotka on valmistettu yhteistyössä autourheilijoiden kanssa. Falkenilta saat varmasti suorituskykyisiä renkaita, myös mönkijöihin ja kuorma-autoihin. Yritys on yksi maailman arvostetuimpia UHP (Ultra High Performance) –renkaiden valmistajia.

Hankook on maailman seitsemänneksi suurin ja nopeiten kasvavin rengasvalmistaja. Hankook valmistaa renkaita henkilöautoista nelivetoihin ja pakettiautoihin. Yritys investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa. He varmistavat, että renkaat ovat räätälöity alueellisten markkinoiden vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi.

Nokian renkaiden päätehtävä on kehittää ja valmistaa maailman parhaita talvirenkaita ja metsäkonerenkaita. Nokian renkaalta saat varmasti parhaat tuotteet pohjoisten olojen ajoon ja he takaavat luotettavuuden ja turvallisuuden kaikissa ajotilanteissa.

Motorengas toimittaa renkaat kuin renkaat mm. isoihin katupyöriin, mopoihin, skoottereihin ja katuenduroihin. Motorenkaan valikoimasta löytyvät myös ATV-renkaat, enduro- sekä motocrossrenkaat, custompyörien renkaat, Waycomin rengas ja vannetarvikkeet sekä laaja valikoima sisärenkaita.

Rengas- ja Vannemyynti palvelee

Ojamonharjuntien Rengas- ja Vannemyynti palvelee asiantuntevasti ja vaihtaa aina tarvittaessa autoon tai vaikkapa moottoripyörääsi uudet ja turvalliset renkaat alle.

Tiloissamme on myös rengashotelli ja tilaa esimerkiksi moottoripyörille talvisäilytykseen, mutta ole ajoissa kun kyselet tiloja – tilamme ovat rajatut.


Yhteystiedot

Ojamonharjuntie 6, Lohja
Toimisto 010 299 8500
Tom Holmström 010 299 8500
Ove Strömberg 050 475 4445

myynti(at)rengasjavannemyynti.fi
rengasjavannemyynti(at)gmail.com

Verkkosivun toteuttanut Snippet